OM OS

De 5 Stjerner A/S blev grundlagt 1. september 2000 og er i dag Danmarks største leverandør af rengøring og facility Service til hoteller i Danmark samt til andre private og offentlige virksomheder.

De 5 Stjerner A/S er et 100% danskejet selskab. Vi har specialiseret os i facility management og rengøring i bl.a. hotelbranchen, og er stolte af at kunne kalde os én af de førende virksomheder i branchen.

Vores kompetente og engagerede team består af mere end 1.300 medarbejdere, som hver især har mange års erfaring inden for deres respektive arbejdsområder, og som alle sætter en ære i altid at udføre et grundigt og kvalitetsfyldt arbejde for vores kunder.

I 2019 er selskaberne Vision Service ApS, Vision Service II ApS og De 5 Stjerner ApS fusioneret over i De 5 Stjerner ApS, som efterfølgende er omdannet til aktieselskab, De 5 Stjerner A/S.

VORES VÆRDIGRUNDLAG

Vi vil højne kvaliteten i branchen. Det er derfor, vi er her. Så kort kan det siges. Vi ser kontinuerlige muligheder og forbedringer, ved konstant at have øje for detaljen, hvilket hele vores grundsten bygger på: ”Attention to details”. Dette tydeliggøres lige fra de store strategiske beslutninger til den daglige operationelle drift.

VORES HJØRNESTEN

Nærværende

Det er yderst vigtigt for os at have et tæt samarbejde med vores kunder. Vi drives af vores kunders succes, og sætter derfor vi en stor ære i at levere service og kvalitet af højeste karat.

Detaljeorienteret

Vi leverer høj service og kvalitet udført af vores kompetente medarbejdere. Derfor er det yderst essentielt for os at give vores medarbejdere optimale og trygge rammer. Dette bevirker, at de kan fokusere på kerneopgaven og kontinuerligt have
øje for detaljen.

Fleksibilitet

Vi er hos De 5 Stjerner bevidste om, at fleksibilitet er nøglen til et godt samarbejde. Vores organisation er agil og medarbejdere er klædt på til at være omstillingsparate, så vi løbende imødekommer vores kunders behov. Dette indbefatter bl.a., at vi hurtigt kan stå til rådighed, såfremt det måtte være nødvendigt.

Vi dækker hele Danmark, inkl.:

Interesseret i at
få et tilbud?