Hotelrengøring i 5 stjernet kvalitet

Vi er eksperter i hotelrengøring

Her hos De 5 Stjerner er vi eksperter i professionel hotelrengøring og housekeeping, vi har mange års erfaring med facility management i hotelbranchen. Vi tror på, at man kan nå langt og levere en fantastisk service i vores branche, hvis blot man har fokus på de gammeldags dyder. Det betyder, at vi altid sørger for at arbejde hårdt, at vi er stolte over vores arbejde, og at vi har både overblik og øje for selv de mindste detaljer.

Samlet set betyder det, at du med os som samarbejdspartner trygt kan stole på, at vi altid yder en ekstraordinær indsats for at få dit hotel til at fremstå både pænt, skinnende rent og indbydende overfor dine gæster.

Vi udfører alle former for hotelrengøring

Ingen opgave er for stor, for lille, for nem eller for svær for De 5 Stjerner. Vi udfører med glæde og omhyggelighed alle former for hotelrengøring på alle typer af hoteller, vandrehjem og kroer – både store og små, sønderjyske og nordsjællandske, dyre og billige.

Hos De 5 Stjerner rengør vi ikke kun hotelværelser. Du kan også hyre os til at gå hver en centimeter af dit hotel igennem og sørge for at både lobbyen, restauranten og mødelokalerne er skinnende rene og lækre.

Vi tilpasser altid vores hotelrengøring, så den passer til netop dit hotel, dine gæster og dine standarder. Det betyder, at uanset hvor høje dine krav er eller hvilke særlige ønsker, du har, så kan vores effektive og kompetente rengøringsmedarbejdere med garanti opfylde dem.

Effektiv og miljøvenlig hotelrengøring

Her hos De 5 Stjerner ser vi det som en af vores mest fornemme opgaver at passe på miljøet. Som en stor rengøringsvirksomhed, der hvert år bruger tusinder af liter kemikalier, har vi nemlig muligheden for både at forebygge og begrænse skader på miljøet. Dette gør vi ved at bruge skånsomme og miljøgodkendte kemikalier i vores arbejde.

Derfor benytter vi kun miljøgodkendte rengøringsmidler, skånsomme kemikalier og rengøringsmaskiner, der både sparer på vand og strøm – uanset hvad og hvor vi gør rent.

Hvis du indgår et samarbejde med os, er du altså med til at støtte miljøet og sikre naturen og dens fremtid. Vi tager vores samfundsansvar seriøst både når det gælder miljø og vores medarbejdere.

Fleksible aftaler til hotelbranchen

Vi er en af Danmarks førende facility management-virksomheder til hotelbranchen. Og det er ikke uden grund. Når hoteller og hostels indgår et samarbejde med os, sparer de nemlig en del penge i forhold til at have fast personale ansat til rengøring. Det gør de, fordi de får muligheden for løbende at skrue op og ned for De 5 Stjerners rengøringsleverance. Som betyder, at de kan tilpasse udgiften til rengøring, så den passer til de naturligt svingende belægningsprocenter.

Vi sørger samtidig for at overholde alle administrative krav samt sikkerheds- og miljømæssige forpligtelser, som er pålagt rengøringsarbejdet. Og vi sørger naturligvis også for, at samtlige lovkrav og medarbejderoverenskomster bliver overholdt.

At hyre De 5 Stjerner til at stå for rengøringen på dit hotel er altså en nem og en fleksibel løsning. Som der giver dig mulighed for at koncentrere dig om hotellets gæster, restaurantens mad og den generelle drift af dit hotel eller dit hostel.

Vi dækker hele Danmark, inkl.:

Vores medarbejdere er specialister i housekeeping

Hos De 5 Stjerner har vi et ønske om at levere hotel- og værelsesrengøring i suveræn høj kvalitet – altid og hver eneste gang. Derfor uddanner vi alle vores rengøringsmedarbejdere i at udføre grundig housekeeping, som opfylder selv de strengeste kvalitetskrav.

I vores medarbejderstab finder du en masse dygtige, effektive og rare stuepiger. De har alle mange års erfaring med værelsesrengøring, sengeredning, håndklædehåndtering og alle de andre discipliner, man skal mestre som stuepige. De er alle vant til at arbejde under pres og sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde – selv når tiden er knap eller ressourcerne begrænsede.

Vi har udviklet vores eget kvalitetssikringssystem og med det og vores housekeeping-specialister er du altid sikret skinnende rene, pæne og ordentlige værelser på dit hotel. Vi tør godt garantere, at dine gæster ikke kan finde noget at sætte en finger på.

Lad os varetage rengøringen på dit hotel

Søger du en ny samarbejdspartner, du kan overlade al rengøring til?
De 5 Stjerner A/S er klar til at hjælpe dig.

Vi er en af de hurtigst voksende rengøringsvirksomheder i Danmark, og vi er stolte af at have været rengøringsleverandør for nogle af de mest anerkendte hoteller i Danmark. Heriblandt D’Angleterre, flere Comwell-hoteller, Arp-Hansen og NH Collection Copenhagen samt den største kommune (København). Det har givet os stor erfaring og viden om opgaveløsninger, som også du kan drage nytte af.

Kontakt De 5 Stjerner A/S på mail eller telefon hvis du vil vide mere om, hvad vi kan gøre for netop dig.
Vi tilrettelægger og skræddersyr vores ydelser med udgangspunkt i din virksomhed, dine ønsker og behov. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på vores grundige, effektive og miljøvenlige hotelrengøring og på såvel enkelte som totalløsninger.

Interesseret i at
få et tilbud?