Hotelrengøring i 5 stjerners kvalitet

Her hos De 5 Stjerner er vi eksperter i professionel hotelrengøring og housekeeping, vi har mange års erfaring med facility management i hotelbranchen. Vi tror på, at man kan nå langt og levere en fantastisk service i vores branche, hvis blot man har fokus på de gammeldags dyder. Det betyder, at vi altid sørger for at arbejde hårdt, at vi er stolte over vores arbejde, og at vi har både overblik og øje for selv de mindste detaljer.

Samlet set betyder det, at du med os som samarbejdspartner trygt kan stole på, at vi altid yder en ekstraordinær indsats for at få dit hotel til at fremstå både pænt, skinnende rent og indbydende overfor dine gæster.

 

Vi udfører alle former for hotelrengøring

Ingen opgave er for stor, for lille, for nem eller for svær for De 5 Stjerner. Vi udfører med glæde og omhyggelighed alle former for hotelrengøring på alle typer af hoteller, vandrehjem og kroer – både store og små, sønderjyske og nordsjællandske, dyre og billige.

Hos De 5 Stjerner rengør vi ikke kun hotelværelser. Du kan også hyre os til at gå hver en centimeter af dit hotel igennem og sørge for at både lobbyen, restauranten og mødelokalerne er skinnende rene og lækre.

Vi tilpasser altid vores hotelrengøring, så den passer til netop dit hotel, dine gæster og dine standarder. Det betyder, at uanset hvor høje dine krav er eller hvilke særlige ønsker, du har, så kan vores effektive og kompetente rengøringsmedarbejdere med garanti opfylde dem.

 

Effektiv og miljøvenlig hotelrengøring

Her hos De 5 Stjerner ser vi det som en af vores mest fornemme opgaver at passe på miljøet. Som en stor rengøringsvirksomhed, der hvert år bruger tusinder af liter kemikalier, har vi nemlig muligheden for både at forebygge og begrænse skader på miljøet ved at bruge skånsomme og miljøgodkendte kemikalier i vores arbejde.

Derfor benytter vi kun miljøgodkendte rengøringsmidler, skånsomme kemikalier og rengøringsmaskiner, der både sparer på vand og strøm – uanset hvad og hvor vi gør rent.

Hvis du indgår et samarbejde med os, er du altså med til at støtte miljøet og sikre naturen og dens fremtid. Vi tager vores samfundsansvar seriøst både når det gælder miljø og vores medarbejdere.

 

Fleksible aftaler til hotelbranchen

Vi er en af Danmarks førende facility management-virksomheder til hotelbranchen. Og det er ikke uden grund. Når hoteller og hostels indgår et samarbejde med os, sparer de nemlig en del penge i forhold til at have fast personale ansat til rengøring. Det gør de, fordi de får muligheden for løbende at skrue op og ned for De 5 Stjerners rengøringsleverance og tilpasse udgiften til rengøring, så den passer til de naturligt svingende belægningsprocenter.

Vi sørger samtidig for at overholde alle administrative krav samt sikkerheds- og miljømæssige forpligtelser, som er pålagt rengøringsarbejdet. Og vi sørger naturligvis også for, at samtlige lovkrav og medarbejderoverenskomster bliver overholdt.

At hyre De 5 Stjerner til at stå for rengøringen på dit hotel er altså en nem og en fleksibel løsning, der giver dig mulighed for at koncentrere dig om hotellets gæster, restaurantens mad og den generelle drift af dit hotel eller dit hostel.

 

Vores medarbejdere er specialister i housekeeping

Hos De 5 Stjerner har vi et ønske om at levere hotel- og værelsesrengøring i suveræn høj kvalitet – altid og hver eneste gang. Derfor uddanner vi alle vores rengøringsmedarbejdere i at udføre grundig housekeeping, som opfylder selv de strengeste kvalitetskrav.

I vores medarbejderstab finder du en masse dygtige, effektive og rare stuepiger, som alle har mange års erfaring med værelsesrengøring, sengeredning, håndklædehåndtering og alle de andre discipliner, man skal mestre som stuepige. De er alle vant til at arbejde under pres og sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde – selv når tiden er knap eller ressourcerne begrænsede.

Vi har udviklet vores eget kvalitetssikringssystem og med det og vores housekeeping-specialister er du altid sikret skinnende rene, pæne og ordentlige værelser på dit hotel. Vi tør godt garantere, at dine gæster ikke kan finde noget at sætte en finger på.

 

Lad os varetage rengøringen på dit hotel

Leder du efter en ny service samarbejdspartner, som du kan overlade alt, hvad der hedder rengøring, til? Så hiv fat i De 5 Stjerner. Vi er en af de hurtigst voksende rengøringsvirksomheder i Danmark, og vi er stolte af at have været rengøringsleverandør for nogle af de mest anerkendte hoteller og kæder i Danmark heriblandt D’Angleterre, Kokkedal Slot og flere Comwell-hoteller.

Kontakt os endelig på mail eller telefon. Vi er klar til at tage en snak om dine ønsker og behov, og vi giver dig også gerne et uforpligtende tilbud på vores grundige og effektive hotelrengøring.

Vi tales ved!

Spørgsmål eller særlige ønsker? Kontakt os

få et uforpligtende tilbud på hotelserviceUddrag af vores kunder

tivoli hotel
wakeup
imperial
sticks
kong arthur
ibsens
niels juel
hotel kirstine
comwell hotels
angleterre
andersen
cabinn
absalon
petri
admiral hotel
kokkedal
danhostel
first
Radisson Collection
Herløv Kro
IO Interactive
Nemlig.com