Hotelservice til alle opgaver

Hos De 5 Stjerner kan du få hjælp til meget mere end rengøring på dit hotel eller dit hostel. Vi tilbyder nemlig udvidet hotelservice, så du får mulighed for at koncentrere dig om det allervigtigste på dit hotel: Gæsterne.

 

Totalløsninger til dig, der prioriterer dine gæster

Det er både hårdt og tidskrævende at drive et hotel. Der er et hav af daglige og ugentlige opgaver, som er helt essentielle at have styr på, hvis man gerne vil imponere sine gæster og give dem en god oplevelse.

Her hos De 5 Stjerner er vi specialister i at sammensætte totalløsninger til hoteller, der har brug for en hjælpende hånd med mere end bare værelsesrengøringen eller vinduespudsningen. Vi har mere end 18 års erfaring med hotelservices af enhver art, og vi er altid klar til at lytte til dine ønsker, så du kan få et skræddersyet tilbud, der passer til lige præcis dit hotel eller hostel.

 

Et bredt udvalg af services

Hotelbranchen udvikler sig lynhurtigt, og igennem de seneste par år er antallet af overnatninger på hoteller i Danmark steget markant. Det stiller store krav til de enkelte hoteller, deres faciliteter og kvaliteten heraf.

Hos De 5 Stjerner holder vi nøje øje med udviklingen i branchen, og vores mål er altid at være et skridt foran. Det betyder, at vi altid tilbyder et bredt udvalg af services til alle former for hoteller og hostels i alle prisklasser.

Udover de klassiske services som hotelrengøring og housekeeping tilbyder vi blandt andet:

  • Opvask
  • Køkkenservice
  • Vask, pres, rens og express-service
  • Teknisk assistance
  • Vinduespolering
  • Rengøring efter håndværkere
  • Tæppe- og møbelrens
  • Rengøring af spa, fitness og wellness centre
  • Køkkenrengøring

Udover dette tilbyder vi også erhvervsrengøring herunder både kontorrengøring og ejendomsservice

Vi har specialister indenfor alle felter

Vores mål er altid at levere et fremragende stykke arbejde – uanset, hvilken service vi er hyret til at udføre. Derfor har vi ansat specialister indenfor alle vores serviceområder, så du altid er garanteret skinnende rene spafaciliteter, kvalificeret teknisk assistance samt smukke og smagfulde dekorationer.

Alle vores medarbejdere er nogen af de bedste indenfor deres felt og er vant til at arbejde både hurtigt og under pres. Og så sætter de en ære i at udføre et godt stykke arbejde – hver eneste gang.

 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Er du på udkig efter en ny samarbejdspartner, som du trygt kan overlade et hav af praktiske hotelopgaver til? Eller er du nysgerrig efter at finde ud af, hvad vi kan hjælpe netop dig og dit hotel med? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi har mange års erfaring med alle former for hotelservices og har været leverandør for nogle af Danmarks mest kendte hotelkæder og hostels heriblandt Comwell, Hilton, CABINN og Danhostel.

Vi lytter altid til dine behov og står klar til at udarbejde et skræddersyet totalløsningstilbud til dig – helt uforpligtende. Hiv fat i os, og lad os komme i gang!

Spørgsmål eller særlige ønsker? Kontakt os

få et uforpligtende tilbud på hotelservice







Uddrag af vores kunder

tivoli hotel
wakeup
imperial
sticks
kong arthur
ibsens
niels juel
hotel kirstine
comwell hotels
angleterre
andersen
cabinn
absalon
petri
admiral hotel
kokkedal
danhostel
first
Radisson Collection
Herløv Kro
IO Interactive
Nemlig.com