Hotelservice til alle opgaver

Vi er eksperter i hotelservice

Hos De 5 Stjerner kan du få hjælp til meget mere end rengøring på dit hotel eller dit hostel.

Vi tilbyder nemlig udvidet hotelservice, så du får mulighed for at koncentrere dig om det allervigtigste på dit hotel: Gæsterne.

Spørgsmål eller specielle ønsker?

  Totalløsninger til dig, der prioriterer dine gæster

  Det er både hårdt og tidskrævende at drive et hotel. Der er et hav af daglige og ugentlige opgaver, som er helt essentielle at have styr på, hvis man gerne vil imponere sine gæster og give dem en god oplevelse.

  Her hos De 5 Stjerner er vi specialister i at sammensætte totalløsninger til hoteller, der har brug for en hjælpende hånd med mere end bare værelsesrengøringen eller vinduespudsningen. Vi har mere end 18 års erfaring med hotelservices af enhver art, og vi er altid klar til at lytte til dine ønsker, så du kan få et skræddersyet tilbud, der passer til lige præcis dit hotel eller hostel.

  Et bredt udvalg af services

  Hotelbranchen udvikler sig lynhurtigt, og igennem de seneste par år er antallet af overnatninger på hoteller i Danmark steget markant. Det stiller store krav til de enkelte hoteller, deres faciliteter og kvaliteten heraf.

  Hos De 5 Stjerner holder vi nøje øje med udviklingen i branchen, og vores mål er altid at være et skridt foran. Det betyder, at vi altid tilbyder et bredt udvalg af services til alle former for hoteller og hostels i alle prisklasser.

  Udover de klassiske services som hotelrengøring og housekeeping tilbyder vi blandt andet:

  Udover dette tilbyder vi også erhvervsrengøring herunder både kontorrengøring og ejendomsservice.

  Vi har specialister indenfor alle felter

  Vores mål er altid at levere et fremragende stykke arbejde – uanset, hvilken service vi er hyret til at udføre. Derfor har vi ansat specialister indenfor alle vores serviceområder, så du altid er garanteret skinnende rene spafaciliteter, kvalificeret teknisk assistance samt smukke og smagfulde dekorationer.

  Alle vores medarbejdere er nogen af de bedste indenfor deres felt og er vant til at arbejde både hurtigt og under pres. Og så sætter de en ære i at udføre et godt stykke arbejde – hver eneste gang.

  Vi dækker hele Danmark, inkl.:

  Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

  Er du på udkig efter en ny samarbejdspartner, som du trygt kan overlade et hav af praktiske hotelopgaver til? Eller er du nysgerrig efter at finde ud af, hvad vi kan hjælpe netop dig og dit hotel med? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi har mange års erfaring med alle former for hotelservices og har været leverandør for nogle af Danmarks mest kendte hotelkæder og hostels heriblandt Comwell, Hilton, CABINN og Danhostel.

  Vi lytter altid til dine behov og står klar til at udarbejde et skræddersyet totalløsningstilbud til dig – helt uforpligtende. Hiv fat i os, og lad os komme i gang!

  Interesseret i at
  få et tilbud?