Professionel erhvervsrengøring

Hvis du ejer en virksomhed, så ved du, hvor vigtigt det er at holde den pæn, ren og præsentabel, så både kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere føler sig inspireret og godt tilpas. Rene virksomhedslokaler er også med til at skabe et godt førstehåndsindtryk – noget, der er en vigtig faktor for alle virksomheder.

Hos De 5 Stjerner udfører vi professionel og skræddersyet erhvervsrengøring for virksomheder over det meste af landet. Vi har mange års erfaring med rengøringsfaget, og gennem årene har vi hjulpet utallige virksomheder med at holde deres lokaler rene, friske og indbydende.

 

Rengøring for alle typer af virksomheder

Vi er stolte af at kunne kalde os en af de førende rengøringsvirksomheder i det meste af landet, ligesom vi også er stolte af at kunne tilbyde rengøring til alle typer af virksomheder i alle størrelser. Vores portefølje af kunder tæller både kontor-, produktions- og butiksvirksomheder, og vi har indgået samarbejdsaftaler med kunder i hele landet, men særligt i de fem følgende storbyer:

  • København
  • Aalborg
  • Odense
  • Aarhus
  • Horsens

 

Effektiv og grundig rengøring

Nok er vi en af de førende rengøringsvirksomheder på erhvervsområdet, men det betyder ikke, at vi ligger på den lade side. Vi mener nemlig, at det forpligter at være en del af branchetoppen. Vi vil gerne sætte et godt eksempel og blive ved med at levere et fremragende stykke arbejde til alle vores kunder.

Heldigvis er vores rengøringsmedarbejdere nogle af de bedste af slagsen. De har alle mangeårig erfaring med erhvervsrengøring, og de sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde hver eneste dag. De er effektive, grundige og venlige, og de stopper ikke rengøringen, før den sidste plet er forsvundet, den sidste skraldespand er blevet tømt, og det sidste spejl er blevet pudset.

Med andre ord kan du altid forvente skinnende rene kontorer, køkkener, produktionslokaler og toiletter, hvis du indgår et samarbejde med os.

 

Miljøvenlig rengøring

Vores vigtigste opgave er at sørge for, at din virksomhed fremstår skinnende ren, indbydende og lækker for både dine medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder. Men den næstvigtigste opgave er at passe på miljøet.

Som en stor rengøringsvirksomhed med mange store kunder bruger vi hvert år flere tusind liter kemikalier og rengøringsmidler. Det betyder, at vi i høj grad har mulighed for både at forebygge og begrænse skader på naturen og miljøet ved at bruge de rigtige kemikalier i vores arbejde.

Netop af den årsag benytter vi kun miljøgodkendte rengøringsmidler, skånsomme kemikalier og vandbesparende rengøringsmaskiner – uanset hvad og hvor vi gør rent.

Hvis du vælger os som rengøringsfirma, støtter du altså både miljøet og naturen, og du er med til at sikre fremtidens naturoplevelser.

 

Kontakt os og få et tilbud på erhvervsrengøring

Leder du efter en ny rengøringspartner til din virksomhed? Så hiv fat i De 5 Stjerner. Vores kompetente og venlige medarbejdere har mange års erfaring med erhvervsrengøring, og de er også klar til at tage hånd om din virksomhed.

Ligesom med alle vores andre services, så tilrettelægger vi altid vores rengøring med udgangspunkt i netop din virksomhed og dine ønsker. For dig betyder det, at du kan få skræddersyet rengøringen i din virksomhed og selv vælge, hvor meget vi skal rengøre, og hvor grundigt vi skal gå til værks.

Kontakt os på mail eller telefon, hvis du vil have et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring i din virksomhed, eller hvis du vil vide mere om, hvad vi kan gøre for netop dig.

De 5 Stjerner tilbyder også kontorrengøring og ejendomsservice til virksomheder og boligforeninger i det meste af landet.

Spørgsmål eller særlige ønsker? Kontakt os

få et uforpligtende tilbud på hotelservice


Uddrag af vores kunder

petri
sinatur
kokkedal
hotel city
first
cabinn
angleterre
parkhotel
clarion
wakeup
tivoli hotel
niels juel
kong arthur
imperial
ibsens
andersen
danhostel
admiral hotel
absalon
adina
bella sky
sticks
generator
comwell hotels