Erhvervsrengøring – professionel & pålidelig

Hvis du ejer en virksomhed, så ved du, hvor vigtigt det er at holde den pæn, ren og præsentabel, så både kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere føler sig inspireret og godt tilpas. Rene virksomhedslokaler er også med til at skabe et godt førstehåndsindtryk – noget, der er en vigtig faktor for alle virksomheder.

Hos De 5 Stjerner udfører vi professionel og skræddersyet erhvervsrengøring for virksomheder over det meste af landet. Vi har mange års erfaring med rengøringsfaget, og gennem årene har vi hjulpet utallige virksomheder med at holde deres lokaler rene, friske og indbydende.  Om det drejer sig om kontorrengøring, eller en helt skræddersyet ejendomsservice aftale – så tilbyder De 5 Stjerner altid en rigtig løsning til dit behov.

Rengøring til alle typer af virksomheder

Vi er stolte af at kunne kalde os en af de førende rengøringsvirksomheder i det meste af landet. Ligeledes er vi også stolte af at kunne tilbyde rengøring til alle typer af virksomheder i det Danske erhvervsliv. Vores portefølje af kunder tæller både kontor-, produktions- og butiksvirksomheder. Vi har indgået samarbejdsaftaler med kunder i hele landet, men særligt i de fem følgende storbyer:

  • København
  • Aalborg
  • Odense
  • Aarhus
  • Horsens

 

Effektiv og grundig rengøring til det Danske erhvervsliv

Nok er vi en af de førende rengøringsvirksomheder på erhvervsområdet, men det betyder ikke, at vi ligger på den lade side. Vi mener nemlig, at det forpligter at være en del af branchetoppen. Vi vil gerne sætte et godt eksempel og blive ved med at levere et fremragende stykke arbejde til alle vores kunder.

Heldigvis er vores rengøringsmedarbejdere nogle af de bedste af slagsen. De har alle mangeårig erfaring med erhvervsrengøring, og de sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde hver eneste dag. De er effektive, grundige og venlige, og de stopper ikke rengøringen, før den sidste plet er forsvundet, den sidste skraldespand er blevet tømt, og det sidste spejl er blevet pudset.

Med andre ord kan du altid forvente skinnende rene kontorer, køkkener, produktionslokaler og toiletter, hvis du indgår et samarbejde med os.

 

Miljøvenlig rengøring

Vores vigtigste opgave er at sørge for, at din virksomhed fremstår skinnende ren, indbydende og lækker for både dine medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder. Men den næstvigtigste opgave er at passe på miljøet.

Som en stor rengøringsvirksomhed med mange store kunder bruger vi hvert år flere tusind liter kemikalier og rengøringsmidler. Vi har i den grad mulighed for både at forebygge og begrænse skader på naturen og miljøet ved at bruge miljø-rigtige kemikalier i vores arbejde.

Netop af den årsag benytter vi kun miljøgodkendte rengøringsmidler, skånsomme kemikalier og vandbesparende rengøringsmaskiner – uanset hvad og hvor vi gør rent.

Hvis du vælger os som rengøringsfirma, støtter du altså både miljøet og naturen, og du er med til at sikre fremtidens naturoplevelser. Du kan læse mere om hvad vi gør for at tage hensyn til miljøet her.

 

Kontakt os og få et tilbud på erhvervsrengøring

Leder du efter en ny rengøringspartner til din virksomhed? Så hiv fat i De 5 Stjerner. Vores kompetente og venlige medarbejdere har mange års erfaring med erhvervsrengøring, og de er også klar til at tage hånd om din virksomhed.

Ligesom med alle vores andre services, så tilrettelægger vi altid vores rengøring med udgangspunkt i netop din virksomhed og dine ønsker. For dig betyder det, at du kan få skræddersyet rengøringen i din virksomhed og selv vælge, hvor meget vi skal rengøre, og hvor grundigt vi skal gå til værks.

Kontakt os på mail eller telefon, hvis du vil have et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring i din virksomhed, eller hvis du vil vide mere om, hvad vi kan gøre for netop dig.

De 5 Stjerner tilbyder også kontorrengøring og ejendomsservice til virksomheder og boligforeninger i det meste af landet.

Spørgsmål eller særlige ønsker? Kontakt os

få et uforpligtende tilbud på hotelserviceUddrag af vores kunder

tivoli hotel
wakeup
imperial
sticks
kong arthur
ibsens
niels juel
hotel kirstine
comwell hotels
angleterre
andersen
cabinn
absalon
petri
admiral hotel
kokkedal
danhostel
first
Radisson Collection
Herløv Kro
IO Interactive
Nemlig.com