Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Som virksomhedsejer eller offentlig leder, ved du, hvor vigtigt det er at holde virksomhedens lokaler præsentable, så både kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere føler sig godt tilpas og får følelsen af, at der er styr på tingene.

De 5 Stjerner A/S tilbyder professionel og skræddersyet erhvervsrengøring til private som offentlige virksomheder i hele landet. Vi har mange års erfaring i rengøringsbranchen, og har gennem årene hjulpet utallige virksomheder med at holde deres lokaler rene, friske og indbydende.

Spørgsmål eller specielle ønsker?

  Rengøring til alle typer af virksomheder

  Vi er stolte af at kunne kalde os en af de førende rengøringsvirksomheder i branchen. Ligeledes er vi stolte af at kunne tilbyde rengøring til alle typer virksomheder i det danske erhvervsliv. Vores kundeportefølje tæller både private og offentlige virksomheder.

  Drejer det sig om hotelrengøring, kontorrengøring, rengøring af SFOer, skoler, klinikker, plejecentre eller f.eks. en fuldstændig ejendomsserviceaftale til boligforeninger, så tilbyder De 5 Stjerner A/S altid en skræddersyet og god løsning tilpasset din virksomheds behov.

  Effektiv og grundig rengøring til det danske erhvervsliv

  Det forpligter at være en del af branchetoppen, og det ansvar er vi i hele organisationen bevidste om. Derfor gør vi os altid umage for at levere service af højeste kvalitet.

  Vores rengøringsmedarbejdere er nogle af branchens bedste. De har mange års erfaring med erhvervsrengøring og sætter en ære i at levere en god og professionel rengøringsydelse af høj kvalitet.

  Med andre ord kan du altid forvente rene og præsentable lokaler, kontorer, køkkener, produktionslokaler, klinikrum, trappeopgange og toiletter, når du indgår et samarbejde med De 5 Stjerner A/S.

  Miljøvenlig rengøring

  Vores vigtigste opgave er at sørge for, at din virksomheds lokaler fremstår rene, friske og indbydende. Dette gør vi, samtidig med vi passer på miljøet og naturen. Vi har et stort medansvar for at passe på miljø og natur. Det gør vi bl.a. ved at anvende miljøvenlig kemi i vores arbejde, bortskaffe affald korrekt samt benytte miljøvenlige køretøjer.

  De 5 Stjerner A/S er Svanemærke certificeret

  Vi benytter kun miljøgodkendte rengøringsmidler, skånsomme kemikalier og vandbesparende rengøringsmaskiner – uanset hvad og hvor vi gør rent.

  Læs mere her, om hvad vi gør for at passe på miljø og natur, samt hvordan vi inkorporerer 6 af FNs verdensmål for bæredygtig udvikling i vores praksis.

  Vi dækker hele Danmark, inkl.:

  Kontakt os og få et tilbud på erhvervsrengøring

  Søger du en ny rengøringspartner til din virksomhed?

  Kontakt De 5 Stjerner A/S på mail eller telefon hvis du vil vide mere om, hvad vi kan gøre for netop dig.
  Vi tilrettelægger og skræddersyr vores ydelser med udgangspunkt i din virksomhed, dine ønsker og behov, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på vores grundige, effektive og miljøvenlig erhvervsrengøring.

  Interesseret i at
  få et tilbud?