Søg job hos De 5 Stjerner

Afspil video

Bliv en del af vores team – søg job her

De 5 Stjerner A/S er altid på udkig efter at udvide serviceydelserne inden for rengøringsbranchen. Vi har haft succes samt en solid vækst siden 2000, og er adskillige gange blevet tildelt prisen “Årets Gazelle”.

Vi stræber efter at være de bedste!

Vores medarbejdere er nøglefaktoren for at nå vores mål om at være de bedste i branchen.
Vi leder altid efter dygtige og motiverede medarbejdere, der ønsker at blive en del af vores team.

Tiltrækning og fastholdelse af gode, dygtige og entusiastiske medarbejdere er vores vigtigste opgave. Herunder afspejles vores fokus på trivsel og udvikling af personalet direkte i den service og kvalitet vi leverer, og dermed også i vores kunders tilfredshed.

Vi tilbyder job i hele Danmark

Vi er i vækst, og søger medarbejdere til vores rengørings- og serviceteams i hele landet.
Enhver form for erfaring i rengøringsbranchen er et plus. Har du erfaring fra andre servicejobs, så hører vi også gerne fra dig.
Vi ansætter ofte uerfarne medarbejdere, hvor vi med den rette træning og kurser igennem vores professionelle ”pre- og onboardingprogram”, sikrer, at vores medarbejdere er klædt på til opgaven.

Fokus på en god start

Inden medarbejderen møder på arbejde første dag, sørger vi for at preboardingfasen er sat i gang. Vores nye medarbejdere får tilsendt en velkomstmail, hvor instruktioner til både pre- og onboarding følger.
Medarbejderne tildeles samtidig adgang til vores medarbejderapp, så de hurtigt og effektivt kan tilgå træningsvideoer, medarbejderhåndbog, sikkerhedsinstruktioner og skriftligt materiale, samt at få adgang til netop deres afdeling. 

Når onboardingsfasen starter, begynder den praktiske træning. Hermed sørger vi altid for, at praksis og teori kontinuerligt følges ad.

At have et rengørings- eller servicejob kræver den rigtige tankegang og indstilling til opgaven, kunden og branchen. Din indstilling og motivation er derfor den vigtigste faktor for at få succes i jobbet.

Interesseret i at
få et tilbud?