Bæredygighed– når mennesker og rengøring går hånd i hånd

Bæredygtighed

Hos De 5 Stjerner går vi meget op i miljøbeskyttelse og bæredygtighed. Det er både et resultat af danskernes øgede bevidsthed om at passe på naturen og bruge miljørigtige produkter. Vores grundfilosofi er nemlig som følgende: Vi vil gerne gøre noget godt for både mennesker, ejendomme og miljøet.

Vælger du os som rengøringsfirma, kan du derfor altid være sikker på, at dit hotel, din virksomhed eller din ejendom bliver rengjort med miljørigtige rengøringsmidler. Vi vil nemlig gerne spare både dig, din ejendom og miljøet for unødvendige og farlige kemikalier.

Mennesket i fokus

Vores dygtige team af medarbejdere er alle erfarne, kvalitetsbevidste og professionelle mennesker, som alle er uddannede i at bruge de bedste og mest miljørigtige teknikker. De 5 Stjerners værdier består i høj grad af en respekt for mennesket såvel som miljøet. Derfor fokuserer vi på social ansvarlighed – uden at gå på kompromis med den høje kvalitet og de services vi udfører.

Ét af Ghandis mest berømte citater passer meget godt på vores forretning: ’’Be the change you want to see in the world’’. Hos De 5 Stjerner tror vi på, at vi har muligheden for at ændre den verden, vi lever i til det bedre. Vi har et mål og et ønske om, at udbrede brugen af skånsomme kemikalier, miljøvenlige blegemidler og allergivenlige produkter. Derfor er det naturligvis også den slags produkter, vi bruger i vores arbejde.

Hos De 5 Stjerner ved vi, at kernen til en sund virksomhed er sunde og glade medarbejdere. Derfor forsøger vi altid at skabe trygge rammer for vores medarbejdere, så de glæder sig til at møde på arbejde hver eneste dag. Dette går dog begge veje, og vi har også en forventning om, at vores medarbejdere yder deres bedste og skaber værdi og resultater for vores kunder.

Samtidig forventer vi, at vores samarbejdspartnere er aktivt deltagende i, at al vores personale trives på de hoteller, hvor de hver dag møder op og engageret udfører deres arbejde.

Alt dette danner en ubrydelig stærk kæde af professionelle og glade medarbejdere, som vi er stolte af at sende ud i det danske land.

Kvalitetsrengøring med grøn samvittighed

Hos De 5 Stjerner forsøger vi hele tiden at reducere den miljømæssige belastning, som rengøring medfører. Derfor er vi altid opdateret på, hvilke nye rengøringsprodukter, der findes på markedet.

Vi bruger udelukkende rengøringsprodukter, der er certificeret af Den Grønne Nøgle eller Det Nordiske Svanemærke. Det gør vi, fordi vi ved, at disse produkter lever op til branchens krav såvel som vores egne.

Samtidig vil vi gerne være medvirkende til, at flere og flere virksomheder i fremtiden gør brug af miljøvenlige produkter. Derfor er vi hos De 5 Stjerner med til at produktteste ny og miljøvenlig kemi, som forhåbentlig vil se dagens lys i fremtiden.

I dag er de fleste danskere bevidst om, at visse kemikalier kan have en skadelig effekt på helbredet. Når man gør rent, vil en rest af rengøringsmidlerne altid blive hængende. Når der er mange kemiske stoffer i disse produkter, kan det have konsekvenser for de mennesker, der dagligt begår sig i disse områder.

Derfor benytter vi nænsomme rengøringsmetoder og undgår miljøskadelige produkter – ikke kun for at tage hensyn til miljøet, men også til vores medarbejdere samt dine medarbejdere og gæster. Vi leverer med andre ord rengøring, der giver et fantastisk indeklima og giver miljøet, naturen og mennesker de bedste forudsætninger for at trives. Vores eget kvalitetssikringssystem sørger for, at resultatet altid er det samme

Vi tager ansvar overfor både medarbejdere og miljøet – dette kan ses i vores “10 trin” om samfundsansvar

Vil du høre mere om vores miljøpolitik og samfundsansvar? Så er du velkommen til at kontakte os for uddybende svar.

Vi dækker hele Danmark, inkl.:

Interesseret i at
få et tilbud?