Miljøansvar

Miljøvenlighed, skånsomme kemikalier – miljøcertificerede produkter, Svanemærket og EU-blomsten

Med respekt for mennesker og miljø har De 5 Stjerner A/S lige dele fokus på social og miljømæssig ansvarlighed som på den høje kvalitet af de services, vi tilbyder.

Vi har mulighed for at påvirke den verden, vi lever i, og påtager os ansvaret for at tænke socialt langsigtet og miljømæssigt hensynsfuldt.

Spørgsmål eller specielle ønsker?

  Vi tager ansvar for miljøet

  De 5 Stjerner A/S tager ansvar for miljøet ved at reducere vores ressourceaftryk i forhold til forbrug af energi, vand og kemikalier.

  De 5 Stjerner A/S arbejder innovativt i samarbejde med kunder og partnere for at udvikle og anvende bæredygtige processer og produkter, der samtidigt sikrer kvalitet og effektivitet i leverancen til vores kunder.

  De 5 Stjerner A/S vælger at anvende skånsomme kemikalier, miljøvenlige blegemidler og allergivenlige produkter i de situationer, hvor der er mulighed for dette, også selv om der er billigere men ikke miljøvenlige alternativer på markedet.

  Læs mere om vores brug af skånsomme kemikalier, Svanemærket og EU-blomsten her.

  Selskabets direktør har deltaget i regeringens klimapartnerskaber for Service, IT og Rådgivning under formand og adm. direktør i KMD Eva Berneke.

  Målet er at få partnerskabernes bud på, hvad de kan bidrage med i forhold til at nå Danmarks 70-procentsmål for udledningen af drivhusgasser i 2030. Rapporterne kan findes på www.klimaraadet.dk

  Vi dækker hele Danmark, inkl.:

  Interesseret i at
  få et tilbud?