Kontorrengøring i høj kvalitet

Et godt indeklima på arbejdspladsen kan være med til at øge både produktiviteten og humøret hos medarbejderne, samtidig med at det får arbejdspladsen til at fremstå professionel og inspirerende overfor både kunder og samarbejdspartnere.

Hos De 5 Stjerner er vi stolte af at kunne tilbyde kontorrengøring i høj kvalitet til kontorer i alle størrelser over det meste landet. Vores dygtige og grundige medarbejdere har mange års erfaring med enhver form for erhvervsrengøring og sætter en ære i at udføre et fremragende stykke arbejde hver eneste dag.

 

Et godt indeklima kan gøre underværker

Mange overser vigtigheden af at have et godt indeklima med frisk luft og rene omgivelser på arbejdspladsen. De tænker ikke over, at kombinationen af lukkede vinduer, mange mennesker på ét sted og mangelfuld rengøring kan resultere i tung og trættende luft, som nedsætter energiniveauet og gør medarbejderne mere modtagelige for sygdom.

Heldigvis kan man med grundig og hyppig kontorrengøring skabe et indeklima, som både er friskt og inspirerende, og som gør dine medarbejdere gladere, sundere og mere effektive.

Hos De 5 Stjerner er vi eksperter i kontorrengøring, og vi kan hjælpe dig med at skabe det perfekte indeklima ved at fjerne alle spor af snavs, støv og bakterier.

Vi er en professionel rengøringsvirksomhed med mange år på bagen og mange kunder i bogen, og vi går altid til vores opgaver med et mål om at levere et absolut fremragende stykke arbejde. Vores kvalitetsbevidste og servicemindede rengøringsmedarbejdere er både grundige og effektive og stopper ikke rengøringen, før det sidste støvfnug er støvsuget op, den sidste plet er fjernet, og det sidste toilet er rengjort.

 

Vi passer på miljøet

Som en stor rengøringsvirksomhed, der hvert år bruger flere tusind liter kemikalier og rengøringsmidler, føler vi, at vi har vi en enestående mulighed for at beskytte miljøet.

Det gør vi ved udelukkende at bruge miljøgodkendte rengøringsmidler, som skåner miljøet, passer på naturen og ikke fremkalder allergiske reaktioner hos hverken mennesker eller dyr. Du kan læse mere om vores holdning til miljø og bæredygtighed.

 

Kontorrengøring til fordelagtige priser

Hos De 5 Stjerner mener vi, at alle virksomheder og alle kontorer skal have mulighed for at få udført kontorrengøring til fordelagtige og fair priser, som passer til den enkelte virksomhed.

Alene af den grund har vi ingen standardløsninger her. Vi skræddersyer derimod kontorrengøringen, så den passer til lige netop dine kontorlokaler, dine ønsker og dit rengøringsbudget.

 

Vil du vide mere?

Er du blevet nysgerrig, og vil du gerne vide mere om, hvad De 5 Stjerner kan tilbyde dig? Eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud på kontorrengøring? Så tøv ikke med at kontakte os på enten telefon eller mail. Vi tager meget gerne en snak med dig, så vi i fællesskab kan finde den bedste rengøringsløsning til din virksomhed.

Spørgsmål eller særlige ønsker? Kontakt os

få et uforpligtende tilbud på hotelserviceUddrag af vores kunder

tivoli hotel
wakeup
imperial
sticks
kong arthur
ibsens
niels juel
hotel kirstine
comwell hotels
angleterre
andersen
cabinn
absalon
petri
admiral hotel
kokkedal
danhostel
first
Radisson Collection
Herløv Kro
IO Interactive
Nemlig.com