Ejendomsservice i 5-Stjerners Kvalitet

Er du boligejer, udlejer eller virksomhedsejer, så ved du, hvor vigtigt det er, at ejendommen står knivskarpt. Din ejendom er det første, dine gæster ser, når de kommer på besøg, og en pæn og ren bygning kan være afgørende for at give et godt førstehåndsindtryk.

Hos de 5 Stjerner tilbyder vi en bred palet af ydelser indenfor rengøring, vedligeholdelse og services til alle typer af ejendomme. Vi har mange års erfaring med ejendomsservice, og vi er stolte af at kunne hjælpe vores kunder med at holde deres bygninger pæne, rene og indbydende.

Vores ejendomsservice dækker over en lang række ydelser, som alle har dét til fælles, at de vil blive udført med høj professionalisme og grundighed, og vi tør godt garantere, at det endelige resultat vil være i absolut topkvalitet.

 

En sikker samarbejdspartner

Vi vil gerne være dit førstevalg, når du skal have en ny samarbejdspartner på serviceområdet. Derfor tilbyder vi en lang række forskellige services, så du kan sammensætte en løsning, der passer præcist til dig og din ejendom – og det er uanset, om du repræsenterer en virksomhed, en boligforening, eller om du blot ejer en stor bygning.

Vores primære services indenfor ejendomsområdet er:

  • Trapperengøring
  • Vinduespolering
  • Gartnerservice
  • Græsslåning
  • Gårdmand
  • Snerydning
  • Teknisk service (udskiftning af pærer m.v.)
  • Erhvervsrengøring

Vi har også stor erfaring indenfor hotelrengøring og hotelservice

Vi overlader intet til tilfældighederne, og vores dygtige og kompetente medarbejdere arbejder efter faste procedurer. Det betyder, at du altid kan regne med, at ejendomsservicen bliver udført til punkt og prikke og at intet bliver glemt. Vores ambition er altid at levere ejendomsservice i høj kvalitet, der kan betale sig – både i dag og i fremtiden.

 

Vores viceværter har hænderne skruet rigtigt på

Medarbejderne hos De 5 Stjerner går altid ind til deres opgaver med et åbent og professionelt sind, hvilket afspejles i resultatet såvel som i arbejdsprocessen. Vores viceværter har i den grad hænderne skruet rigtigt på, og de er altid klar til at tage sig af din ejendom.

Men måske vigtigst af alt, er vores viceværter gode til at kommunikere klart – både på skrift og i tale. Vi ved nemlig, at nøglen til et godt samarbejde er god kommunikation og forventningsafstemning omkring de udvalgte opgaver.

Hos De 5 Stjerner ved vi, at der ikke findes to ens ejendomme, og af samme grund udvider vi løbende vores ydelser, så de er tilpasset vores brede kundekreds. Samtidig uddanner vi vores medarbejdere, så de altid er up-to-date med de nyeste services, procedurer og teknikker.

Vores mål er, at du altid skal føle, at du er i trygge hænder, når du vælger De 5 Stjerner til at håndtere din ejendomsservice. Og det mål gør vi meget for at leve op til. Vi ved, at vi altid kan leve op til den høje kvalitet vi har banet vejen for da vi har udviklet vores eget kvalitetssikringssystem

 

Gør din ejendom en tjeneste

God service har altid været et af vores fokuspunkter. Derfor udtænker vi som det allerførste, når vi har indgået et samarbejde med dig, en grundig plan for, hvordan vi på bedste vis sørger for at holde din ejendom pæn, ren og ordentlig. Vi ønsker et velkoordineret samarbejde, hvor både beboernes og administrationens behov bliver tilfredsstillet. Derfor arbejder vi med udgangspunkt i nøgleordene grundighed, fleksibilitet og pålidelighed.

Det er vores erfaring, at ejendomme hurtigt mister værdi, hvis ikke de bliver vedligeholdt. Derfor vil ejendomsservice aldrig være spild af tid, penge og ressourcer.

Vi garanterer, at vi vil varetage opgaverne med fokus på kvalitet, og vores arbejde vil gennem hele processen bygge på en kombination af seriøsitet, forståelse og godt samarbejde. Vores kunder vil altid være i centrum, og vi siger aldrig nej til en opgave – uanset størrelsen.

Vi vægter desuden kundeservice og gennemsigtighed højt i vores arbejde. Derfor kan du altid forvente at blive modtaget af en dygtig og venlig medarbejder, hvis du kontakter os.

Spørgsmål eller særlige ønsker? Kontakt os

få et uforpligtende tilbud på hotelserviceUddrag af vores kunder

tivoli hotel
wakeup
imperial
sticks
kong arthur
ibsens
niels juel
hotel kirstine
comwell hotels
angleterre
andersen
cabinn
absalon
petri
admiral hotel
kokkedal
danhostel
first
Radisson Collection
Herløv Kro
IO Interactive
Nemlig.com