Bliv en del af vores team
 
Vore kunder
 
Vores miljøpolitik

 

 

 

         

Veludført arbejde...


Hos os tæller de gammeldags dyder: Knofedt, en stolthed ved veludført arbejde og et blik for detaljer. Værelser står rene som en selvfølge, når vores personale forlader dem. Vi gør vores bedste for løbende at reducere den miljømæssige belastning, som rengøring medfører – og så passer vi rigtig godt på vores medarbejdere, blandt andet med vores bonusprogram, Stjerne Styring.

Fordi De 5 Stjerner A/S er en ekstern leverandør af services har vi muligheden for at afbøde følger af belægningsprocenter, der svinger i henhold til sæson. Det minimerer hotellernes udgifter til fast personale. Vi påtager os desuden samtlige administrative, sikkerheds- og miljømæssige forpligtelser i forhold til myndigheder, og sikrer overholdelse af samtlige lovkrav, også fra faglige overenskomster.

De 5 Stjerner A/S er et selvfinansieret, danskejet rengøringsselskab med ca. 700 medarbejdere. Vi er specialister i hotelservice, med overvejende vægt på rengøring. Vi tilstræber dagligt at yde den absolut bedste kvalitet til konkurrencedygtige priser som en aktiv sparringspartner.

      co2 neutralt                                                                                                                                                                                                                       attention-to-details